Στη Χίο αύριο ο Χαρδαλιάς

 

Τη Χίο, τα Ψαρά και την Παναγιά θα επισκεφτεί αύριο ο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς στα πλαίσια των επισκέψεων του σε έδρες σχηματισμών, υπηρεσιών, μονάδων και επιτηρητικών φυλακίων των Ενόπλων Δυνάμεων σε Βόρειο, Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο.

Όπως ανακοινώθηκε, σκοπός των επισκέψεων είναι να ενημερωθεί από τις διοικήσεις για τις τρέχουσες επιχειρησιακές – εκπαιδευτικές δραστηριότητές τους και να συναντηθεί με τα στελέχη, τους στρατεύσιμους και το πολιτικό προσωπικό

Πρώτα , θα μεταβεί στη Λέσβο, όπου θα επισκεφθεί το στρατηγείο 98ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, το επιτηρητικό φυλάκιο «Προβοσκίδας», την κανονιοφόρο Πολεμικού Ναυτικού «Πολεμιστής» αλλά και το ναυτικό παρατηρητήριο του νησιού.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στα επιτηρητικά φυλάκια σε Ψαρά και Παναγιά και θα ακολουθήσει η Χίος, όπου θα επισκεφθεί κλιμάκια επιφυλακής ελικοπτέρων του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας, κλιμάκιο μη επανδρωμένων αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ) καθώς και το στρατηγείο 96ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής.

 

πηγη: ΑΠΕ

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.